Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 gönderen muhammet
  • 1 gönderen alptraum
  • 1 gönderen N u M a N

  1. Alt 03-03-2008, 10:37 #1
    muhammet Mesajlar: 105
    Malzemeler ; 4 kişi için
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)

    250 gr Kuşbaşı Et

    6 yemek kaşığı Yağ

    3 adet Kuru Soğan

    3 adet Domates

    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)

    3 bardak Su ya da Et Suyu

    Tuz

    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz.


    Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.

    alptraum ve N u M a N bunu beğendiler.
  2. Alt 03-03-2008, 13:45 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    En önemli yemeklerimizden birini tanitmissin üstad tesekkür ederim

    muhammet bunu beğendi.
  3. Alt 03-03-2008, 15:33 #3
    N u M a N Mesajlar: 492
    turşu olmadan olmaaaaz

    alptraum bunu beğendi.
  4. Alt 03-03-2008, 23:36 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    ya tursu yada pilavla beraber cacik olacak ufff süper bir ziyafet

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.