100 gr tereyağı
1 paket krem şanti
1çay fincanı süt
1kutu krem peynir
1 yemek kaşığı mısır unu
1 adet ananas
1.5 çay fincanı ananas suyu
Öncelikle bisküvileri ufalayalım(un gibi olmalı) küçük bir tavada tereyağını eritelim ve soğutalım. Bisküviyi karıştırma kabına alalım, üzerine ılık tereyağını ilave edip karıştıralım. Karışımı pasta çemberine dökelim bastıralım.
Çukur bir kâseye sütü alalım, krem şantiyi ilave edip karıştıralım, kıvama gelince krem peyniri içine alalım iyice karıştıralım. Küp doğradığımız ananası ilave edelim bir iki karıştırıp çemberin içindeki bisküvilerin üzerine boşaltalım, spatula ile düzeltelim buzlukta krema katılaşana kadar tutalım.
Biz bu arada sosunu hazırlayalım tavaya ananas suyunu alalım, üzerine mısır nişastasını ilave edip karıştırarak kıvama gelene kadar pişirelim.
Katılaşan kremanın üzerine sosu dökelim(ılık olmalı) ve tekrar buzluğa alalım. Katılaşınca (jöle gibi olacak) servise sunabiliriz.