avusturya nın içecekleri nasıldır? Benzer Konular Avusturya Gidebilirmiyim... Enerji içecekleri yüksek risk taşıyor... Enerji içecekleri alkolizme zemin hazırlayabiliyor... IS ( avusturya geneli)... Avusturya......
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Soru cok genel oldugu icin neye tam nasil cevap verecegimi bilemedim. Avusturya bira icecekleriyle meshurdur. Alkol ile icli disli olmadigim icin hangi birasi özeldir ve güzeldir bilemeyecegim. Fakat Ottakringer birasi ismen de oldugu icin Avusturya ya has bi bira olsa gerek Ottakringer Bira resmi ; Onun disinda Almdudler denilen Tirol icecegide meshurdur. Ben hic tadini sevemedim ama sevenler var ve yararli bir icecektir. Almdudler resmi Avusturya kahvesiyle de meshurdur. Örnegin Cafe latte viyana dan gelmektedir. Cafe latte resmi ; Aklima gelenler bunlar. Ayriyeten Viyana nin normal cesme suyu da cok lezzetlidir. Herhangi bi klor v.s bulamazsiniz. Sokaklarinda embe basma tulumbalar vardir ve icilebilir. Dünya da ilk 3 ün icinde oldugunu biliyorum. |
Misafir |
Soru cok genel oldugu icin neye tam nasil cevap verecegimi bilemedim. Avusturya bira icecekleriyle meshurdur. Alkol ile icli disli olmadigim icin hangi birasi özeldir ve güzeldir bilemeyecegim. Fakat Ottakringer birasi ismen de oldugu icin Avusturya ya has bi bira olsa gerek
Ottakringer Bira resmi ;
Onun disinda Almdudler denilen Tirol icecegide meshurdur. Ben hic tadini sevemedim ama sevenler var ve yararli bir icecektir.
Almdudler resmi
Avusturya kahvesiyle de meshurdur. Örnegin Cafe latte viyana dan gelmektedir.
Cafe latte resmi ;
Aklima gelenler bunlar. Ayriyeten Viyana nin normal cesme suyu da cok lezzetlidir. Herhangi bi klor v.s bulamazsiniz. Sokaklarinda embe basma tulumbalar vardir ve icilebilir. Dünya da ilk 3 ün icinde oldugunu biliyorum.
Şehir merkezinde park vs. gibi yerlerde modern emme basma tulumbalar cidden güzel, takdir ettim belediyesini. bir düğmeye basarak sıcaktan kurumuş canınıza doğru hamle yapan su damlacıkları hayata daha güzel bakmanıza vesile olabiliyor
|