Iş bulmak istiyorum ve yaptiğim bir iin yolunda gitmesini herkez adina diliyorum Benzer Konular Kıraç - Funda Arar - Gamzedeyim Deva Bulmam... Baris manco-Gamzedeyim deva bulmam... Sakın gülme için için, ...
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Öncelikle is bulmak degilde ne kadar kazanmak istediginiz önemli. Yoksa cok saat calisip az para kazanabileceginiz bir cok yer mevcuttur. Kazanacaginiz bu para ile bir aile gecindirecekseniz dikkatli teshis yapmaniz gerekmektedir. Gireceginiz iste en cok sigorta olayina dikkat edin ve sigortanizin yatip yatmadigini kesinlikle kontrol edin. Ilk basta parayi ve kosullari konusun sonra ise yapacaginiz isi ögrenin. Güzel bir özgecmisi hazirlayin ve eger online is bulmak isterseniz ki zamaninda ben arayip buldum ve de calismistim. kariyer.net i tavsiye ederim |
Kayıtsız Üye |
Öncelikle is bulmak degilde ne kadar kazanmak istediginiz önemli. Yoksa cok saat calisip az para kazanabileceginiz bir cok yer mevcuttur. Kazanacaginiz bu para ile bir aile gecindirecekseniz dikkatli teshis yapmaniz gerekmektedir.
Gireceginiz iste en cok sigorta olayina dikkat edin ve sigortanizin yatip yatmadigini kesinlikle kontrol edin. Ilk basta parayi ve kosullari konusun sonra ise yapacaginiz isi ögrenin. Güzel bir özgecmisi hazirlayin ve eger online is bulmak isterseniz ki zamaninda ben arayip buldum ve de calismistim.
kariyer.net i tavsiye ederim
|