Aldığım her nefeste seni düşünür oldum. Emin ol ki Rasul'üm gözlerimden akan o yaşların tek sebebi, sana büyütmüş olduğum bu hasrettir!
Hani gözlerinden akan o yaşlar vardı ya;
Ağlattılar ya seni o nasipsizler!
Ben gülmeyeyim ömür boyu, dinmesin gözlerimdeki pınar ama sen dökme inci yaşlarını!
-------Ben de isterim senin sevginden saçım ağarsın, belim bükülsün! İsterim ki o yetimler gibi benim de saçlarımı okşasın ellerin.
Ayağındaki toza can kurban SEVGİLİ! Bu ümit tükenmeden, bu can bedenden ayrılmadan gel ne olur?!
Hani açlıktan midene bağladığın taş vardı ya SEVGİLİ; o taş kadar olmak derdine deva bulmak için nelerimi verirdim bir bilsen.!
" GÜLLERİN EFENDİSİ " demişler bir kere sana. Senin kokuna, güzelliğine eş var mı ki yedi cihanda??????
Ben en çok da geleceğini umut etmeyi sevdim En Sevgili! En çok da bu ümit yaşatıyor bu aciz yüreği.!
Yıldızları da alıp gitmiştin yanında, sen gittiğinden beri karanlık gündüzlerimiz gecelerimiz Ey Nebi! Ümmetinin üzerine güneş doğmaz oluyor kimi zaman. Şimdi sen gittin ya, ümmetin yetimlik çekiyor Ey SEVGİLİ! ÜMMETİN SENİ ÇOK ÖZLÜYOR.! Ve içlerinden bir aciz yürekli gökleri inletircesine:
- Geeel Ey Nebi, Gel Güllerin Efendisi! Gel!