Benzer Konular Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Suriye çağrısı... Dünya Çocukların Olacak - Muazzez Menemencioğlu - Ana Fikri... Dünya nüfusunun 3'te 1'i internetli olacak... Viyana'nın % 40'ı Müslüman olacak... Kırkıncı Müslüman ...
Konu alptraum tarafından (05-16-2011 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: video düzeltilmistir
Simdi basliktan sükretmelimiyim diye düsündüm sonra videoyu izledim ama bu istatistikler tam genel bir istatistik mi onu da düsündüm. Eger dogurganliga göre hakimiyet saglaniyorsa çin devleti bu hakimiyeti yayilmaci politikasiyla rahatca uygulayabilir diyebiliriz. Fakat video nedense çin devletini örnek almamis. Bir rus kahine göre Müslümanlarin dünyaya hakimiyeti 2040 da olacak ve bu videoda islam hakimiyetini 2039 olarak hesaplamislar. Yine bu rus kahine göre müslümanlarin hakimiyeti 60 küsür YIL sürecek ve sonrasinda yine büyük bir ic savas olacak v.s. ilerliyor. Kaddafi nin sözü hostu. Müslümanlara terörist lazim degil. Müslümanlara cok iyi liderler lazim. Tarih bunu böyle yanitliyor. Yine tartisilir bir video acikcasi.
nasılmı olacak ALLAH nurunu nasılmı tamamlayacak ? işte cevap:
son 10 yıl içinde yamayamların yetiştiğini söylediğiniz afrika ülkerlerinde türk okulları var ve bu okullar öyle bir hizmet veriyorki hem bizim onlara kültürümüzü öğretiyor hemde dinimizi onlara anlatıyor.Bu avrupada da aynı. Bence bu açıklama yeter
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|