Vbulletindeki temanizi resetlemek orjinaline döndürmek

Template Restlemek AdminCP > Styles & Templates > Style Manager sayfasından tüm işlemler yapılacaktır. A- Tüm Templateleri Restelemek(Sıfırlamak ) : eğer zaten sıfırlanacak bir temp yoksa aşağıdaki gibi bir resimle ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

1. Alt 04-09-2008, 00:11 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Template Restlemek
    AdminCP > Styles & Templates > Style Manager sayfasından tüm işlemler yapılacaktır.

A- Tüm Templateleri Restelemek(Sıfırlamak ) :

eğer zaten sıfırlanacak bir temp yoksa aşağıdaki gibi bir resimle karşılaşacaksınız

B - Tek Template Restelemek(Sıfırlamak ) :

1- Sıfırlanacak template seçilir

Vbulletindeki temanizi resetlemek orjinaline döndürmekThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 944x623.Vbulletindeki temanizi resetlemek orjinaline döndürmek

Templatenin varsayılan kodları aşağıdaki pencerenden kopyalanır ve kendi kısmına yapıştırılır

Vbulletindeki temanizi resetlemek orjinaline döndürmekThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 904x193.Vbulletindeki temanizi resetlemek orjinaline döndürmek

safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 04-16-2008, 09:13 #2
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Site açanlara başka bir site yöneticisi bu kadar bilgi versin olacak iş değil.Alptraum bu kadar yüce gönüllü olunur mu?Vallahi seni tebrik ediyorum.Ben olsam vermem...

3. Alt 07-17-2008, 21:34 #3
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Bende bilmedigim yerlerde soruyorum paylasimci olmaya forumlardan alistik

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.