bir istek

slm sayin yöneticiler öncelikle tsk böyle bi site olusturdugunuz kurdugunuz icin siteye girmekten zevk duyuyorum ama benim bi istegim olacak bazi sitelere girdigimizde siteyi dolasirken ayni zamanda müzik dinleyebiliyoruz buraya ...

Ağaç Şeklinde Aç10Beğeni
  • 2 gönderen hasan baki
  • 3 gönderen alptraum
  • 2 gönderen oquzKN
  • 2 gönderen alptraum
  • 1 gönderen mus'ab

1. Alt 01-03-2010, 00:51 #1
    hasan baki Mesajlar: 17
    slm sayin yöneticiler öncelikle tsk böyle bi site olusturdugunuz kurdugunuz icin siteye girmekten zevk duyuyorum ama benim bi istegim olacak bazi sitelere girdigimizde siteyi dolasirken ayni zamanda müzik dinleyebiliyoruz buraya girerkende ayni sekilde ilahiler esliginde siteyi dolasmayi istiyorum umarim bu dilegim gerceklesir simdiden tsk allah emanet olun

mus'ab ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  2. Alt 01-03-2010, 14:25 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Site üzerinde bulunan player lar siteye dogrudan olumsuz sonuclar getiriyor. Onu yapmayacagiz. Zamaninda bir radyo denemesi yaptik sadece müzik olarak pek tutmadi kapattik. Yakin bir zamanda radyo olmayacak ama istek cok olursa ve bununla ilgilenecek arkadaslar olursa gün icerisinde enstrümental ve ilahiler radyoda calinabilir

emirahmedyasin, mus'ab ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  3. Alt 01-03-2010, 16:59 #3
    oquzKN Mesajlar: 4
    Sadece ilahi mi peki ?

4. Alt 01-03-2010, 17:01 #4
    oquzKN´isimli üyeden Alıntı
    Sadece ilahi mi peki ?

Hayir ben entrümental müziklere agirlik verilmesinden yanayim

5. Alt 01-03-2010, 19:02 #5
    mus'ab Mesajlar: 331
    Ben enstrumantal müziği telefonuma kaydettim oradan dinliyorum eğer buradan dinleme imkanım olursa tabiki sevinirim.

Bediüzzaman26 bunu beğendi.
  6. Alt 01-04-2010, 02:11 #6
    Su anda chat icinde az da olsa enstrümental müzikler mevcut.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.