Özel bir duanız var mı

Selam mü minlerinb üzerine olsun selatusselam habibi Muhammed aleyhisselam üzerine olsun. Sürekli yaptığınız dilinize dolanan bir duanız var mı? İlk ben söyliyeyim:Ey kalpleri halden hale çeviren Rabbim kalplerimizi dinin üzere ...

Ağaç Şeklinde Aç14Beğeni
  • 3 gönderen emirahmedyasin
  • 1 gönderen Unnecessary
  • 2 gönderen 3rd eng
  • 2 gönderen altun
  • 4 gönderen nesibe
  • 2 gönderen kipchak

1. Alt 08-01-2009, 14:45 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Selam mü minlerinb üzerine olsun selatusselam habibi Muhammed aleyhisselam üzerine olsun.
    Sürekli yaptığınız dilinize dolanan bir duanız var mı?

İlk ben söyliyeyim:Ey kalpleri halden hale çeviren Rabbim kalplerimizi dinin üzere sabit kıl bizlerden özel dua bekleyen kardeşlerimizinde kalplerini kalplerimizle birlikte dinin üzere sabit kıl bizi zalimlerden eyleme.

Henna, Unnecessary ve ..Sahra... bunu beğendiler.
  2. Alt 08-01-2009, 15:51 #2
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Allah'ım Beni doğru yoldan ayırma
    onu bana geri getir

emirahmedyasin bunu beğendi.
  3. Alt 08-01-2009, 18:57 #3
    3rd eng Mesajlar: 675
    beni yediren, içiren,namazı ögretip kıldıran,etrafımızı farkında oldugumuz,olmadıgımız sonsuz nimetlerle donatan ALLAH 'ım sana hamdolsun.hayır ve şer ancak sendendir,hayırda ve şerde bana sabır nasip et ALLAH 'IM.BU DÜNYADA BIZI müslüman kıldıgın gibi öbür dünyadada bizi müslüman olarak haşr et,yarabbim. bana senın razı oldugun şekilde ibadet etmeyi nasip et yarabbim,bana namazı,zekatı,orucu sevdır yarabbim.sen merhameti ve magfireti sonsuz olansın ,bizim gönlümüzden senın korku ve sevgini eksik etme ALLAH'IM.AMİN

ASLINDA DAHA DA UZUN AMA BUKADARI YETER SANIRIM.

Henna ve emirahmedyasin bunu beğendiler.
  4. Alt 08-01-2009, 22:36 #4
    altun Mesajlar: 885
    allah'ım beni ve ailemi şeytanın(kötülerin) şerrinden koru bizi doğru yoldan ayırma
    amin...

emirahmedyasin ve 3rd eng bunu beğendiler.
  5. Alt 08-01-2009, 23:47 #5
    nesibe Mesajlar: 48
    efendimiz(a.s)ın en çok yaptığı dua
    'allahım bize dünyada da ahirette de iyilik ver. bizi cehennem azabımdan koru'amiin

Henna, altun, emirahmedyasin ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  6. Alt 08-02-2009, 14:03 #6
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Allahım! Hakkımda hayırlı gördüğünü gönlüme razı eyle, Allahım! Gönlüme razı gördüğünü de hakkımda hayırlı eyle...

emirahmedyasin ve nesibe bunu beğendiler.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.