[FLV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v163/49/3/1041605321884_52238.flv[/FLV] Benzer Konular Başörtüsü ve Örtünme... Yıldırım'dan yöneticilere fırça!... Bu da Benim Örtünme Hikâyem - 1......
Ben Timurtaş hocaya anlam veremiyorum evet ahirete inanıyoruz ama bu sertlik nedir? Kükremiş ASLAN GİBİ ! o zaman evden dışarıya çıkmayacaz olucak iş değil bizde görüyoruz bayanların göbekden sonrasını heryer çıplak dolu bizdemi bayan olark zina mı yapıyoruz. Kendimi ateşte görüyorum
toplu olarak ele alındıgında yanlışbişey sölemıyorsa ,dogrudur bence söyledikleri.
herkesın kendıne göre bir üslubu var,timurtaş hocanın kıde böle işte.
nasıl söledıgınden çok ,ne söledıgıne bakmak lazım.
bazen olayların ciddiyetinin kavranması için sertlik gerekir...mevzunun sert gelmesi nefis terbiyesinde zorlandığımızın bir göstergeside olabilir... Tıpkı ''tekstil firmaları öyle üretiyor ama'' gibi komik bir sebepten dolayı açık giyinenlerin kendini kandırdığı gibi...
Mevzunun sert gelmesi Nefis terbiyesinde zorlandığımızın bir göstergeside olabilir... Tıpkı ''tekstil firmaları öyle üretiyor ama'' gibi komik bir sebepten dolayı açık giyinenlerin kendini kandırdığı gibi...
ne ilgisi var bahsettiği konuda hak veriyorum şahıs her kimse
ama vaaz vermeye kalksa ne diye bağırıp duruyor der ve geçerim ne söylediğine kulak bile asmam
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...
çocuk azarlar gibi değilde daha sakin nasihat verir gibi anlatsa daha yararlı olur
diye düşünüyorum
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|