benim kocam yapmaz

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş: Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız? Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş: İsveçli: ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen abı-hayat

1. Alt 06-15-2009, 10:23 #1
    Ziyaretci
    abı-hayat Mesajlar: n/a
    Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş:
    Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız?
    Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise şöyle olmuş:

İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.

Rus: Evi terk ederim.

Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.

İtalyan: Kadını vururum.

İspanyol: Kocamı vururum.

Yunanlı: Her ikisini de vururum.

Türk: BENİM KOCAM YAPMAZ!!!

shevval bunu beğendi.
  2. Alt 06-15-2009, 20:02 #2
    shevval Mesajlar: 144
    türkler öyle sansin

3. Alt 06-15-2009, 21:15 #3
    altun Mesajlar: 885
    aslında çoğu farkına vaıyorda yuvaları yıkılmasın diye görmemezlikten geliyorlar nekadar doğru bilemem

4. Alt 06-16-2009, 01:46 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Türkler Türkiyede, daha cok diger avrupa ülkelerine nazaran bastirilmis bir cok seyi aciga cikaramadigindan yani ahlaktan cok cok yoksuk olmadigindan bu durumda yine aldatma tam bir genellemede azinlik olarak kalir. Birde sorunun aldatmaktan cok baska bir kadinla yakalama gibi bir soru oldugunu düsünürsek daha da azinlik olabilmekte düsünceme göre.

5. Alt 06-16-2009, 02:06 #5
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Bu örneğe negatif bakmamak lazım.Böyle bir şeyin olması halinde ne yapacağı sorulduğu halde olma ihtimalini bile düşünmemesi eşini sevdiğinin veya karşılıklı güvenin belirtisidir bence...