Bizimle manevi hatıralarınızı paylaşmak istermisiniz..

...Selamun aleyküm Arkadaşlar!.. Yine madem bir sürü konuda fikir teatisinde bulunuyoruz..bir yorum trafiği ve bilgi ticareti hasıl sizlerle aramızda...belki hayata ve yaşanmışlıklara dair bilhassa ders çıkartılacak,önemli izler bırakan olaylar,acı dahi ...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen Henna
  • 1 gönderen sukeyne

1. Alt 03-17-2009, 22:01 #1
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    ...Selamun aleyküm Arkadaşlar!..
    Yine madem bir sürü konuda fikir teatisinde bulunuyoruz..bir yorum trafiği ve bilgi ticareti hasıl sizlerle aramızda...belki hayata ve yaşanmışlıklara dair bilhassa ders çıkartılacak,önemli izler bırakan olaylar,acı dahi olsa derin anlamlı kareleri,veya içimizi burkan,gözlerimizi yaşartan güzel ve duygusal hatıralarınızı paylaşmak isterseniz biz büyük bir ihtimamla okumak ve paylaşmak için burdayız...
    Hayırlara vesile olma ümidiyle....

emirahmedyasin bunu beğendi.
  2. Alt 03-18-2009, 11:31 #2
    sukeyne Mesajlar: 141
    aleyna ve aleyküm selam
    manevi anlar bence öyle sürekli yaşanılan haller değil rabbim her anımızı manevi huzur ile doldursun.
    kuran kursunda talabe olduğum yılllarda başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum.ALLAH selamet versin değerli bir hocam sabah namazından sonra mescidde tasavvuf dersleri yapardı bize ve çok manaviyatlı geçerdi derslerimiz, bir arkadaşım vardı yıllarca kursta kalmış ve kalbi çok temiz ve saf niyetliydi o gün dersimiz bittikten sonra yatakhaneye gitmedik ve mescidde kuran okumaya karar verdik biraz kuran okuduktan sonra ben onun arkasındaki kalorifer peteklerine yaslanıp biraz dinlenmek istemiştim o arkadaşım hala kuran okuyordu en son ona baktığımda ,sonra ben biraz uyuyakalmışım birden irkilip gözlerimi açtığımda arkadaşım secdede ağlıyordu ama gerçekten gördüklerim inanılmazdı arkadaşım secdedeydi ama kendisi yerden yüksekteydi dizleri yere değmiyordu ben o an gözlerime inanamamıştım ama kalbi temizlik ve oranın maneviyatıyla bunların olacağına inanıyorum hala aklıma geldikçe gözlerim dolar ...

Henna bunu beğendi.
  3. Alt 03-18-2009, 13:25 #3
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Maşallah.... subhanallah....barekallah...
    Ne kadar güzel Rabbimin lutfu çok elbette...Ona yönelenlere böyle güzellikleri gösteriyor...görülene de gören gözede Rabbim daha çok lutfetsin inşallah...O manevi ortamların hasretindeyiz...
    Rabbim Sizden bizden cümlemizden razı olsun...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.