Neyzen Tevfik'ten bir hatıra

Neyzen tevfik,bir akşam,arkadaşına davetlidir...Aslında bu adamı pek sevmez ama yine de teklifini kabul eder... Adamın yalısında behçeye geçerler...O ara Neyzen tevfik,ağzında biriken balgamı adamın suratına yapıştırır..oöoöö ne oluyo falan demeye ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen şafak

1. Alt 12-27-2008, 00:21 #1
    el_feta Mesajlar: 1.168
    Neyzen tevfik,bir akşam,arkadaşına davetlidir...Aslında bu adamı pek sevmez ama yine de teklifini kabul eder...
    Adamın yalısında behçeye geçerler...O ara Neyzen tevfik,ağzında biriken balgamı adamın suratına yapıştırır..oöoöö ne oluyo falan demeye kalmadan,neyzen tevfik:
    ulan,sağa baktım güzel mi güzel çiçekler ,oraya baktım havuz,buraya baktım ışıklandırmalar,bi de senin suratına baktım,seninkinden daha pis,daha meymenetsiz bi yer görmedim,demiş...

2. Alt 12-27-2008, 15:31 #2
    şafak Mesajlar: 26
    Eee şimdi örnek tavırmı sergilemiş oluyor neyzen tevfik.Hem Neyzen tevfik kimdir.Mübarek bi Zat mı?

3. Alt 12-27-2008, 16:06 #3
    el_feta Mesajlar: 1.168
    : ) ..bu ne agresiflik...

bir hatır idi sadece..neyzen tevfik..pek de mübarek biri olduğu söylenemez..biraz savruk,cins kafa,bir kemalist..farklı bir insan ama...
    haaytında buna benzer ilginç sahneler var..ben de sadece bir tanesini buraya taşıdım..
    hepsi bu..

selam ve dua ile...

4. Alt 12-27-2008, 20:24 #4
    şafak Mesajlar: 26
    Özür diliyorum.
    Allahın rahmet ve bereketi üzerinize olsun.

Henna bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.