İdealinizdeki Eş Nasıl?

İdealinizdeki eş veya eş adayının önem sırasına göre benim için olmazsa olmaz diye sıralayabileceğiniz özellikleri nelerdir? Aslında konuyu anket bölümünde açıcaktım ama ben kategorize etmek istemedim,şık sayısı serbest Benzer Konular ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen YoK

1. Alt 11-23-2008, 23:59 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    İdealinizdeki eş veya eş adayının önem sırasına göre benim için olmazsa olmaz diye sıralayabileceğiniz özellikleri nelerdir?

Aslında konuyu anket bölümünde açıcaktım ama ben kategorize etmek istemedim,şık sayısı serbest

2. Alt 11-24-2008, 00:48 #2
    YoK Mesajlar: 49
    Kaşı Gözü Kara Olursa olsun Yanağında Bir Ben'i Mutlaka olsun Endamı Şahlı Sohbeti Tatlı Birazda Şair Olsun .....Böyle Bi Şarkı Vardı Aklıma Birden O Geldi ...... İman'ı & Sevgisi Olsun Kafi Sevgi Olan Yerde Herşey Güzel Olur Içinde Birde Allah Sevgisi Varsa ........ Geri Şıklar Yalan Olur ....

Konu YoK tarafından (11-24-2008 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
  3. Alt 11-24-2008, 21:33 #3
    YoK´isimli üyeden Alıntı
    Kaşı Gözü Kara Olursa olsun Yanağında Bir Ben'i Mutlaka olsun Endamı Şahlı Sohbeti Tatlı Birazda Şair Olsun .....Böyle Bi Şarkı Vardı Aklıma Birden O Geldi ...... İman'ı & Sevgisi Olsun Kafi Sevgi Olan Yerde Herşey Güzel Olur Içinde Birde Allah Sevgisi Varsa ........ Geri Şıklar Yalan Olur ....

Kafi demeden önce yazdıklarınız olmasaydı,inanacaktık
    Neyse Allah gönlünüze göre versin ama güzel bir eş istemek yanlış değil."Sevgi "işte olayın özü budur....

4. Alt 11-24-2008, 22:03 #4
    YoK Mesajlar: 49
    Onları Mizah Amaçlı Ekledim . Ayrıca Güzel Eşten Çıkardığınız Anlam ne Bilmem Ama Bana Göre Gönül Güzelligi Zaten O yüzden Tek Seçenek Var Sevgi ; Gönlü Güzel Yapan Sevgidir Allah Sevgisi O Gönülden Bir Parça Yerde Bana Ayırırsa işte İdeal Eş Odur . Dış Güzellik Elbet Bir Gün Toprak Olacak . Dua'nıza Yürekten AMİN Diyorum .Yazdıklarım Benim Real Duygu Düşüncemdir Kimsenin Inanıp Inanmaması Çokta Önemli Değildir Nokta

safinaz bunu beğendi.
  5. Alt 11-24-2008, 22:58 #5
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    idealindeki eş gibi bi kavram olması mantıksız olur benzeyen ve benzeşen iki insan dilimindeki kısımlar gülümseyen bir bütün oluşturuyosa birliktelik diyebiliriz..kısaca hayal ürünü promosyonsuz reklam malzemesidir..dirr bana göre

6. Alt 11-25-2008, 20:38 #6
    c0LD´isimli üyeden Alıntı
    idealindeki eş gibi bi kavram olması mantıksız olur benzeyen ve benzeşen iki insan dilimindeki kısımlar gülümseyen bir bütün oluşturuyosa birliktelik diyebiliriz..kısaca hayal ürünü promosyonsuz reklam malzemesidir..dirr bana göre

İşte zaten sorduğumda buydu,gülümseyen bir bütün nasıl oluşur?

7. Alt 11-25-2008, 20:54 #7
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    bunun oluşum şeklini tabiatın dengesine benzetebiliriz doğar´ büyür ve ölür..insanı tetikleyen olduğunu varsaydığı psikolojisinin hazır olduğu durumlar insan mükemmelleştirme kabiliyetiyle birleştiği zaman sadece sandığımız durumlar ortaya cıkar..aslında o an için ideal olan zaman içinde tezatların ortaya cıkmasıyla ideal olmaktan cıkacaktır..insan fıtratı karşılıklı tahamül ve buna benzer kabullenebilirliği yaşatırsa ideal olma hali oluşacaktır...

8. Alt 07-17-2011, 04:00 #8
    pınaran Mesajlar: 314
    zaten çekeceksiniz kendinize en uygun olanı..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.