Insanlarda En Cok Dikkat Ettiginiz Seyler Neler? Yorumlarınızı bekliyoruz!!

Bir insanla ilk tanistiginizda sizi en fazla etkileyn ve en cok dikkat ettiginiz seyler nelerdir? ben karşımdakinin "Hitap Şekline" bakardım. Peki ya siz???? Benzer Konular Özel okuldaki aramada neler çıktı ...

Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni
  • 1 gönderen safer82
  • 2 gönderen alptraum
  • 1 gönderen safer82
  • 1 gönderen ayışığı
  • 1 gönderen Ensar

1. Alt 10-31-2008, 18:57 #1
    safer82 Mesajlar: 745
    Bir insanla ilk tanistiginizda sizi en fazla etkileyn ve en cok dikkat ettiginiz seyler nelerdir?

ben karşımdakinin "Hitap Şekline" bakardım. Peki ya siz????

yabanGülü bunu beğendi.
  2. Alt 10-31-2008, 20:26 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Tepkilerine ve gülümsemesi. Karsi taraftaki bir insana olan reaksiyonu sanirim bunlar önemli.

yabanGülü ve safer82 bunu beğendiler.
  3. Alt 10-31-2008, 22:22 #3
    güzel bir yorum. Ayrıca karşıdakinin dış giyimindeki düzenliliğe bakardım

yabanGülü bunu beğendi.
  4. Alt 11-03-2008, 16:28 #4
    ayışığı Mesajlar: 111
    ben en çok sıcaklığına bakarım,e yanı bnde çok sıcak tatlı bı ınsan oldugum ıçıııın karşıdakı soukta olsa yanımda sıck oluo o yuzden pek bışeye bakmıorum hehe:D

not:kendımı övmedım gerçeklerı soyledım:D

yabanGülü bunu beğendi.
  5. Alt 11-03-2008, 18:15 #5
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    ben ilk önce nedense anlamadigim bir huyumdur ilk önce türkce olsun almanca olsun konustuguna lisanina sifesine bakarim, sonrada tepkisine sordugum sorulara verdigi cevaplara.
    zaten sonrasida gelir antipatimi yoksa sempatik birimi anlasilir

6. Alt 11-03-2008, 20:19 #6
    ben bazende karşımdakinin güleç yüzlümü değilmi olduğuna bakarım. Çünkü Somurtkan suratlı olanlardan itici bir elektrik alıyorum. Ve muhatap bile olmak istemem. Huyum kurusun daima güler yüzlüyümdür

7. Alt 11-04-2008, 09:49 #7
    Ensar Mesajlar: 128
    Öyle insanlarla karşılaşıyoruz ki..

Şimdiki gençleri anlamak çok zor.Tuhaf ayakkabılar,dövmeler,kulaklarda küpe,en gereksizinden kazak gömlek ve hayret ediyorum o pantolon belinden nasıl düşmüyor. Bu tipler çok acizler.Allah hidayet versin.

YoK bunu beğendi.
  8. Alt 11-04-2008, 11:03 #8
    Birde olduğu gibi görünen insanlara dikkat ederim

9. Alt 07-05-2011, 19:35 #9
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Bazı insanlar konuşurken gözleri de adeta konuşur.Bakışları ve mütebessim olması çok önemlidir.Yapmacıklıktan ayrıca hoşlanmam.Beni tanıyan herkes bilir çok fazla tebessüm ederim,olumlu olumsuz her durumda.Demek ki insanları rahatlatan bir durum ki sürekli söylerler.Farkında değilim ama geçen bir arkadaşım bana Saba Tümer dedi,telefonda konuşurken oluyormuş Nerden çıkar bu kahkaha yahu:P tövbe tövbe

10. Alt 07-17-2011, 01:40 #10
    pınaran Mesajlar: 314
    ilk önce eller ve ayaklar..
    kaba ve bakımsız olmaları iter.
    kadınsa dar erkekse geniş omuzlar önemlidir.
    gözler kısık kısık bakmalı, kopkoyu olmalı..
    kadının doğal kızılı, kibar, narin ve minyonu, erkeğin de esmeri, efendi ince ruhlu kibar olanı, kabadayı ve maço olmayanı iyidir.. bu gibi fiziksel ve kişisel özelliklere sahip kişilerin çok şanslı olduğunu düşünürüm.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.