Genç İhtiyarlar!!! Okumadan geçmeyiniz

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında, çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler. Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve ...

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen safer82

1. Alt 10-31-2008, 18:52 #1
    safer82 Mesajlar: 745
    Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında, çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.

Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine 'Ay kusura bakmayın unuttum, birer kahve yapayım da içelim' der...

Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.

Aradan biraz zaman geçer.

Düriye yine 'size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim' der ve yapar getirir.

Bizimkilerde yine itiraz yok.
    Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düşerler. Yolda bastonları ile yavaş yavaş yürürken aralarında şu konuşma geçer;

Huriye : 'Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmuş...

Bize bir kahve bile ikram etmedi'

Nuriye : 'Kıızzz Düriye'yi ne zaman gördün?? '

oguzhan, safinaz ve Henna bunu beğendiler.
  2. Alt 11-01-2008, 01:04 #2
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    safer82´isimli üyeden Alıntı
    Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında, çok eski üç arkadaştır. Bir gün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.

Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine 'Ay kusura bakmayın unuttum, birer kahve yapayım da içelim' der...

Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.

Aradan biraz zaman geçer.

Düriye yine 'size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim' der ve yapar getirir.

Bizimkilerde yine itiraz yok.
    Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düşerler. Yolda bastonları ile yavaş yavaş yürürken aralarında şu konuşma geçer;

Huriye : 'Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmuş...

Bize bir kahve bile ikram etmedi'

Nuriye : 'Kıızzz Düriye'yi ne zaman gördün?? '

Hehe harika

3. Alt 11-01-2008, 05:38 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Başlık uymasada fıkra çok güzel...
    Bu üçlüden başka Hale,Lale ve Jale üçlüsü de pek meşhurdur isim olarak...

4. Alt 11-02-2008, 09:18 #4
    safer82 Mesajlar: 745
    safinaz´isimli üyeden Alıntı

Bu üçlüden başka Hale,Lale ve Jale üçlüsü de pek meşhurdur isim olarak...

huriye nuriye düriye isimleri farklı bir tarz getirmiş. Diğerleri klasik duruyordu bunlar biraz daha ilgi çekici

5. Alt 11-02-2008, 12:36 #5
    el_feta Mesajlar: 1.168
    bu ne alzhimer fıkrası mı ?

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.