Tenefüs

Bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola ...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen fuhgu
  • 1 gönderen safinaz

1. Alt 09-11-2012, 00:59 #1
    fuhgu Mesajlar: 430
    Bir uçakta tam yedi deli varmış... Bunlardan sadece uçağı kullanan birinci pilot normalmiş.. İkinci pilot da deliymiş.. Durgun ve normal hava şartlarında yolculuk yaparlarken birden bire uçağın sağa ve sola yattığını hisseden birinci pilot şaşkınlıkla ikinci pilota sorunun ne olduğunu sormuş; o da, "sanırım bu dengesizlik içeriden delilerden geliyor" diye cevap vermiş. Birinci pilot, ikinci pilota emir vermiş: "o zaman git ve rahat durmalarını söyle!". Bunun üzerine delilerin yanına giden ikinci pilot onları susturmayı başarmış. Birinci pilot ikinci pilota "nasıl susturdun" diye sorduğunda; "ben öğretmen oldum, onlar öğrenci oldular.. uçağın imdat zilini çaldım şu an tenefüsteler.." diye cevap vermiş.

safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 09-11-2012, 01:24 #2
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    hahaha

3. Alt 09-20-2012, 23:13 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Keşke delilik fıkralara konu olduğu gibi olsa da bizler gülsek onlar hallerinden bihaber mutlu mesut yaşansa.
    Allah,kimseye yaşatmasın ama toplum içinde,orda,burda,sanalda vs aklımıza gelebilecek her yerde sivri,sinir bozucu ve anlaşışmaz kişilikler.Keşke kendilerini bilseler....

Fıkraya limon suyu olsun bu da

sevilay sevil bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.