mutlu olmaya bakın..

Size içimden gelen tüm insanlar için herseyi paylasmak istiyorum.. canınız çok mu sıkılıyo yada çok mu mutsuzsunuz kalkın sevdiğiniz istediğiniz herrseyi yapın dans mı etmek istiyorsunuz kalkın edin içinizeki mutsuzluğu ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen sevilay sevil

1. Alt 08-04-2012, 21:21 #1
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    Size içimden gelen tüm insanlar için herseyi paylasmak istiyorum.. canınız çok mu sıkılıyo yada çok mu mutsuzsunuz kalkın sevdiğiniz istediğiniz herrseyi yapın dans mı etmek istiyorsunuz kalkın edin içinizeki mutsuzluğu atın hersey kötü ve bunaltıcımı geçiyo mutlu olacağınız seyleri yapın tüm engelleri aşın etrafa sahte değil tatlı gülücükler sacın kendinizin kıymetlisi olun ve hayata daia mutlu bi tebessümle bakın...

safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 08-13-2012, 02:23 #2
    fuhgu Mesajlar: 430
    cok dogru soylemıssın gecnlıgın tekrarı yok

3. Alt 08-13-2012, 18:41 #3
    sevilay sevil Mesajlar: 247
    evet yok dolu dolu yasıyacaksn her anını yoksa hayat cok zorlasır.mesela ben hiç kendi hayatımı kendm yasayamadm hep baskalarnın kurdugu hayatı yasamak zorunda kaldm gec oldu ama bi son verdm herkes kendi hedefnde yürümeli bence

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.