Genç ve Işıltılı Bir Cilt İçin Mucizevi Formül

Benim gibi nemlendiriciye alerjisi olanlar veya kozmetik ürünlerin içinde nasıl bir kimyasal madde vardır düşüncesiyle haklı bir endişeyle cildinde kullanmak istemeyenler için son derece doğal,katkısız ve basit bir madde Gül ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen safinaz

1. Alt 02-18-2012, 19:23 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Benim gibi nemlendiriciye alerjisi olanlar veya kozmetik ürünlerin içinde nasıl bir kimyasal madde vardır düşüncesiyle haklı bir endişeyle cildinde kullanmak istemeyenler için son derece doğal,katkısız ve basit bir madde Gül Suyu.

Cildinizi yıkayıp temziledikten sonra özellikle yatmadan önce kullanırsanız hem nem ihtiyacını karşılarsınız hem de cildinizin ışıl ışıl olmasını sağlarsınız.

Üstelikte göz makyajınızı temizlemek için idealdir.
    Sadece uzun süre kalmış,bayatlamış gül sularını kullanmayınız çok kötü kokar,benden söylemesi

Henna bunu beğendi.
  2. Alt 02-21-2012, 01:23 #2
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Birde gülsuyu ve yulaf ununu karıştırıp cildinize maske olarak kullanabilirsiniz.Bunu denemedim ama tavsiye eden kişi çok yaşlı olmasına rağmen cildi gergin ve parlaktı.Genelde tavsiye eden kişiye bakarım
    Bu maske ile cildi toparlayıp,diri tutuyor,sarkmasını engelliyormuş.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.