Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen ..Sahra...
  • 1 gönderen HİRANUR

  1. Alt 08-31-2009, 20:00 #1
    ..Sahra... Mesajlar: 147
    İç Baklalı Enginar

    5 adet enginar
    yarım kg iç bakla
    2 soğan
    1 su bardağı zeytinyağı
    1 limon
    1 kesme şeker
    1 demet dereotu
    tuz

    Hazırlanması:

    1. Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin. Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın. Tuz, şeker ve yarım limon sıkın., üstünü örtecek kadar su koyun.
    2. Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın.
    3. Yarı pişince iç baklaları ekleyin. Tamamen pişince ateşten alın. Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin.

    H?RANUR ve M AL? RUM? bunu beğendiler.
  2. Alt 09-01-2009, 13:43 #2
    HİRANUR Mesajlar: 295
    EZİYETE DEVAM

    M AL? RUM? bunu beğendi.
  3. Alt 09-01-2009, 16:51 #3
    M ALİ RUMİ Mesajlar: 193
    Bacım, yine öyle bir tarif ki gerçekten eziyete devam...

  4. Alt 09-01-2009, 19:17 #4
    HİRANUR Mesajlar: 295
    ALLAH(CC)SABRIMIZI DENİYOR ABİCİM......(YOKSA SAĞRAMI DENİYOR)

  5. Alt 09-01-2009, 20:35 #5
    ..Sahra... Mesajlar: 147
    hiiçç suçum yok
    dün aksam attım bu tarifi
    ezan okunmustu çoktan

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.