Buraya böyle bir haberi asmak hic istemezdim. Fakat su anda nerdeyse 6 - 7 aydir bir sorunun sonuclanamamasi üzerine sitemiz belli bir süre deaktif kalmak zorunda kalacak.
Muhakeme.Net domaini (ismini) satin aldigimiz yerde hukuksal problemler yasamaktayiz. Muhakeme.Net ismini satin aldigim Alman firma KASITLI olarak ismin haklarini bana vermiyor. Sebep olarakta satin alinmis olan ismin parasinin ödenmedigini savunuyorlar. Bunun üzerine bankadan mühürlü makbuzu yollamama ragmen sadece - HAYIR - diyorlar. Bu islemler üzerine su anda avukat ilgilenmemektedir fakat hicbirseyin garantisi yok bu hayatta. Teorik olarak hakli olsakta bulundugumuz piyasa cok - ALCAK- bir piyasa.
Muhakeme.Net tevafuken belkide sans eseri acilmis bir forum olup 2 YIL kadardir hizmet vermektedir. Bir kac gündür de sitemizin bulundugu sunucunun baglantisina saldirilar olmakta idi. Bunun üzerine de güvenlik sistemi kurmustum ama daha da baglantiyi zorladigindan serveri deaktif birakmak zorunda kaliyoruz. Ayin 9 unda kesin olarak kapanacaktir. Ayin 7 si ya da 8 i ben kapatip tüm yedeklemeleri son kez yapip bitsin istiyorum. Inanin bir mektup ile anlasmak ve arastirmak bir ay sürüyor ve hatta hukuksal sürecte cok yavas isliyor. Elimden gelen maddi - manevi cabaliyorum.
Bu 2 sene boyunca neler yasanmis diye düsünüyorum ve bu sitede yazilanlar, yapilanlar üzere ummadiginiz kisiler ile tel görüsmesi yapmak zorunda kaldim. Belli devlet kurumlari arastirma altina aldilar. Kemalist sitelerden bireysel, dolayli tehditler ve hakaretler aldim. Kafasina göre söven, dalga gecen insanlara rastladim. Sitemizin aksamasina neden olan saldirilar aldik. Simdide mesele sitenin ismi oldu.
Bu sitede yazi yazan kardeslerim ise bilsinler ki onlarin yazilarini okumaya girmeyen ülke kalmadi. Almanca kategorisine bizzat alman almanca sitelerden övgü gelip bu kategorileri sitelerinde tanittilar ona keza ingilizce kategorisi öyle. Sitemizde bulunan online Kuran bölümlerine Alman ve Arap kardeslerimiz bizzat abone olup bir cok sey ögrendiklerini ilettiler. Genel islam kategorisi zamaninda google dan puan alarak bir cok kisinin bilgilenmesine vesile oldu. Siyaset bölümündeki yazilar kimi zaman övüldü kimi zaman yerildi. Bunlar sadece kücük örnekler arkadaslar.
Muhakeme.Net te hakikaten cok dua alan kardeslerimin oldugunu bilmekteyim. Sagolsunlar cok insana yardimci oldular hemde art niyetsiz. Lakin bu devirde maddi-manevi hep birseyler beklenir. Belki hepsinin ismini zikredemeyecegim belki unuttuklarim olacak fakat onlarda son zamanlardaki uyku düzensizligime versinler.
- yabanGülü
- safinaz
- beyza
- BeKKe
- •●FühreR●•
- oguzhan
- {{şura}}
- husiyin
- emirahmedyasin
- Unnecessary
- 3rd eng
- Sarax
- el_feta
- safer82
- sagopa_27
- mhmt
- HİRANUR
- AsMhA
- M ALİ RUMİ
- mus'ab
- ..Sahra...
- N u M a N
- özlem_34
- Metin mete
- shevval
- mina
- serkaan001
- xyzt
- fehim
- ViSAL
- kutupyıldızı
- destan
- Esmaaa
- alper
- gizemli
- Hüseyin OKTAR
- dionysoz
- aslısu
- HiLaLNuRu
- Ensar
- muhammet
- efsun
- sukeyne
- altun
- deli
- AnTiKa
- ArweN
- candanag
Bu sitenin yükselmesine vesile olan arkadaslar bunlardir. Ne güzel insanlar ki aslinda bu devre ait degiller. Allah onlardan ebeden razi olsun. Kalbini bizzat kirdiklarim var ise haklarini helal etsinler. Dünya gecicidir sonucta
Dua edin arkadaslar. Insaallah ayin 8 ine kadar paylasimlariniza devam edebilirsiniz. Lakin o gün kaaptip tüm yedegi alacagim. Sizlere söz en kisa vakit icerisinde hersey düzelecek.
Selametle arkadaslar