site hakkında

site çok yavaş açılıyor ya neden acaba... Benzer Konular site... En çok aranan site o!... 10 Pagerankli site... çok güzel bi site......

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen mhmt

1. Alt 08-17-2009, 18:55 #1
    özlem_34 Mesajlar: 568

site çok yavaş açılıyor ya neden acaba...

2. Alt 08-17-2009, 20:33 #2
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Ben de bunu düşündüm ama kablosuz ağ bağlantısı kullandığımdan oluyor zannediyordum .Demek genel sorun muş bazen baya can sıkıyor...

3. Alt 08-17-2009, 20:59 #3
    Unnecessary Mesajlar: 726
    oo bende bunu düşündüm ama ses çıkartmadım
    şimdi soruyorumm nedenn!!:D

4. Alt 08-17-2009, 21:28 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Ne zamandan beri yavaslik sürmekte.
    youtube gibi girisler icin bilgisayarinizda dns ayarlariyla oynadinizmi?
    Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test sitesinden internet HIZINIZI ölcün.
    Bu problem sadece internet explorer dami olmakta yoksa firefoxta da olmakta mi?

Simdilik bu sorulara cevap verin cözüm olacak cünkü yavaslama oldugunu bende biliyorum.

5. Alt 08-18-2009, 09:52 #5
    HİRANUR Mesajlar: 295
    Benimki gayet normal açiliyor

6. Alt 08-18-2009, 11:25 #6
    özlem_34 Mesajlar: 568
    alptraum uzun zamandır sayfa açılım hızı yavaş ve genelde muhakeme.net 'e qirdiqim zaman oluyor diqer sitelerde böyle bi sorunum yok

7. Alt 08-18-2009, 12:51 #7
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Nede olsa ağır site. Öyle yeni yetmeler gibi zırt diye açılmaz tabi

selametle..

alptraum, yabanGülü ve emirahmedyasin bunu beğendiler.
  8. Alt 08-20-2009, 01:33 #8
    Alıntı:
    youtube gibi girisler icin bilgisayarinizda dns ayarlariyla oynadinizmi?
    Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test sitesinden internet HIZINIZI ölcün.
    Bu problem sadece internet explorer dami olmakta yoksa firefoxta da olmakta mi?

Simdilik bu sorulara cevap verin cözüm olacak cünkü yavaslama oldugunu bende biliyorum.

Yukarida alintiladigim seylerin cevabini buraya yazarsaniz yardimci olabilirim. Baska da yapabilecegim birsey yok.

Birde ek olarak bilgisayarinizdan baslat ----> CALISTIR -----> cmd yaz. Gelen ekrana ping www.muhakeme.net yazin ve cikan istatistigin görüntüsünü ya da YAZILI olarak buraya koyun. Sorunun cözümünü sadece bu denemelerle bulabiliriz. Birde hatirlatma yapayim. Siteye ANLIK giren ziyaretci sayisi yüksek oldugundan yeni gectigimiz sunucuda dayanmamakta. Fakat sözlesmemiz üc ay sonra bitiyor ve bu simdiki bulundugumuz sunucunun yaklasik 3 KATI büyüklügünde bir servera gecerek bu sorunu epey bir zaman daha ASKIYA almayi hedefliyoruz.

9. Alt 08-20-2009, 21:21 #9
    altun Mesajlar: 885
    cevabını istediğiniz soruların hiç birini anlamadım
    ama bendede vaşlama var bide bi kaç kere kendiliğinden kapandı
    sadece muhakemede oluyor

10. Alt 08-21-2009, 04:14 #10
    Kullandiginiz internet explorer versiyonu nedir?

Ayrica su anda HIZDA problem devam ediyor mu? Yoksa az da olsa bir düzelme var mi?

Tüm internet explorer kullanan arkadaslar yanitlarsa sevinirim

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.