Ilk iki resimde ilk 50 de olan siralamayi veriyorum ki toplam 2 bini geckin siralama var.
Son olarakta 16 Araliktan bugüne kadar olan ziyaretci istatistik tablosu,
1500 ile 2000 arasi gidiyoruz hayr olsun insaallah.
Bu bilgileri ben her halükarda görüyorum ama siz degerli üyelerimizinde görmesi bu sitenin gidisati yönündeki fikirlerinizin ya da düsüncelerinizin oturmasi yönünde belkide ufak bir eksikligi ufak bir sekilde giderebilecek bir bilgidir
19 0cak zamanina kadar olan istatistikler
3000 e ulasmis bulunuyoruz. Günlük sitemizdeki tüm yazilarin okunmasi ve tesvik edilmesi ve kimi yazilarin diger internet sitelerine yayilmasi ziyaretci istatistigimizede yansimis bulunmakta. Ben nasil görüyorsam istatistikleri sizinde haberdar olmanizi isterim.
Burada sitemizi ziyaret eden kisilerin nerelerden katildigina dair bir bilgilendirme göreceksiniz. Yesil olan yerlerden bugüne kadar sitemize giris yapilmis anlamindadir. Koyu yesil Türkiye oluyor cünkü en cok ziyaretciyi Türkiye den aliyoruz. Dünyayi kapsamamiza bir kac ülke almis.
7 Subat 2009 tarihine kadar olan istatistik
7 Subat son tarihli ve en son o güne kadar olmus site ziyaretci istatistigi. Görüldügü üzere ilk istatistigi ekledikten bugüne kadar bir gelisme var ve bu gelismeyi sizlerle paylasmak sizler icin yararli olacagi düsüncesinde eklemis bulunmaktayim. Günlük muhakeme.net e gelen ziyaretci sayisi 5 bini bulmus sekildedir ve bu da demektir ki emekler zayi olmadi ve yükseldi sükürler olsunki.