Arkadaşlar Bushu Hiç Böyle gördünüzmü Buyrun!!!

olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum http://www.komikim.com/animasyon.asp?ID=89 Benzer Konular Böyle Gelmiş Böyle Gitmez - II Yokuşun Başı - Aziz Nesin - Ana Fikri... siz gercek müslüman gördünüzmü... Lise li arkadaşlar buyrun ...

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen safer82
  • 1 gönderen alptraum
  • 1 gönderen xyzt

1. Alt 09-05-2008, 14:38 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Her kim olursa olsun kisilerle dalga gecmeyi tasvip etmiyorum. En nihayetinde insandir. O da rabbin katinda insandir, yanlisiyla/dogrusuyla bu yapilan yargi merciindeki bir karar da olamaz. Bu insanin hakkina girmektir yarin bizden hak sorulursa sasirmayin

beyza bunu beğendi.
  2. Alt 09-05-2008, 19:20 #3
    safer82 Mesajlar: 745
    dediğiniz doğrudur. Ancak ben konuya şöyle yaklaşacam : Bence bush denilen kişi ordaki maymundan daha aşağı bir haldedir. Öyle değilmi Nefis gün olur kimisini Hz. Ebubekirler gibi yüceltir, kimisinide Ebu Cehiller gibi en aşağı çeker. İşte Bush gibi kişiler nefislerini dünya uğruna satan kişilerdir. Ve her türlü pisliği kötülüğü ve Zulümleri yaparlar. Bilmem ne kadar kendimi ifade edebildim. Yine görüşünüze saygılıyım ancak katılıyorum diyemeyeceğim selamlar.

Konu safer82 tarafından (09-05-2008 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
  3. Alt 09-05-2008, 19:33 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Bush u yanina bir hayvan vererek onu ima ederek alay etmekde muhammedi bir davranis degildir. Insanlar nasil ahsen-i takvimde yaratildilar ve sonra esfel-i safiline düsürdük de diyorsa yarabbi, bizlerin dalga gecmesini söylemiyor. Bu isin yargici ahirette Allah c.c. dünya da ise adaleti temsil edenler. Adaleti dogru temsil edemeyebilir buradaki hakimler ya da kanunlar yinede alay etmenin ben boyutunu göstermek istedim. Lafim size degil bu videoyu yapanlara.

4. Alt 09-06-2008, 17:23 #5
    xyzt Mesajlar: 384
    BEN BURDA Bİ HAKARET GÖREMİYORUM. SADECE BENZETME YAPILMIŞ. HEM GÜZEL HEM KOMİK OLMUŞ.

safer82 bunu beğendi.
  5. Alt 09-06-2008, 17:57 #6
    safer82 Mesajlar: 745
    valla arkadaşlar bana görede birşey yok. Sadece espiri mahiyetinde bir tepki.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.