Doğru Yol(Parti Değil):)

Bir yol ayrımındasınız ve karşınızda iki yol var yollardan biri sizi kurtuluşunuza diğeri ise felaketinize götürecelk birden arkanızda iki kişi beliriyor ve bu kişiler yolları biliyorlar fakat bunlardan biri devamlı ...

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen serkaan001

1. Alt 04-26-2008, 15:03 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Bir yol ayrımındasınız ve karşınızda iki yol var yollardan biri sizi kurtuluşunuza diğeri ise felaketinize götürecelk birden arkanızda iki kişi beliriyor ve bu kişiler yolları biliyorlar fakat bunlardan biri devamlı yalan söylüyor biri ise davamlı doğru söylüyor. Sizin ise bu kişilerden istediğiniz birine bir soru sorma hakkınız var. Bu soru ile doğru yolu bulup kurtulmanız isteniyor. ( kişiler yolların yanında değillar yani ne kişilerin duruşu şekli nede yolun biçimi açısından herhangi bir ip ucu yok ) Evet sizin sorunuz ne olurdu?

Not:Ben hemen bildim,darısı başınıza

2. Alt 04-26-2008, 16:20 #2
    serkaan001 Mesajlar: 269
    BU İKİ KİŞİYİ BİRBİRİNE DÜŞÜRECEK SORU SORARDIM.
    ŞÖYLE DERDİM
    :ACABA DİĞER ŞAHSA BENİM ADIMA SORAR MISIN DOĞRU YOL NE TARAFTA?

EĞER DOĞRU SÖYLEYENE SORMUŞSAM GİDİP YALANCIYA SORACAK ODA YALAN SÖYLECEK.AMA DOĞRUCU BANA GELİP YALANCININ DEDİĞİNİ DİYECEK BEN DE ZITTI YOLA GİDECEĞİM.

EĞER YALAN SÖYLEYENE SORMUŞ OLSAYDIM O DA GİDİP DOĞRU SÖYLEYENE SORACA. DOĞRU SÖYLEYEN DOĞRU YOLU SÖYLEYECEK AMA YALANCI BANA GELŞİRKEN YALAN SÖYLEYECEK. AMA BEN NE YAPACAĞIM ZIT YOLA GİDECEĞİM.

CEVAP DOĞRU MU BİLMİYORUM AMA BİRAZ DÜŞÜNDÜM AÇIKÇASI.
    MATEMATİKTEKİ + İLE - NİN ÇARPIMINDAN GİDEREK BULDUM CEVABI.

:(:(:(:(
    SONUÇTA BAKARSANIZ BANA HEP NEGATİF GELECEK YANİ YALAN SÖYLENECEK BANA. AMA BEN NE YAPACAĞIM CEVABIN TERSİNİ UYGULAYACAĞIM.

+ * - = -
    - * + = -

Konu serkaan001 tarafından (04-26-2008 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
    safinaz bunu beğendi.
  3. Alt 04-26-2008, 18:06 #3
    cevap nedir acaba.düşündüğüm gibi mi?

4. Alt 04-26-2008, 20:40 #4
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Sizi tebrik ederim.Doğru bildiniz serkan001...

5. Alt 04-27-2008, 13:16 #5
    Teşekkür Ediyorum. Yeni Sorularınızı Bekliyorum Safinaz Ablacım.

6. Alt 04-29-2008, 13:27 #6
    ebced Mesajlar: 9
    teşekürler, emeğine sağlık

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.