Nasıl Anlamış?

Yağmurlu bir havada bir karı koca tartışır. Adam karısını öldürür. Polisi arar. olayı sadece aşçı görmüştür. Polis ama sorar nasıl oldu? Adam ben arabamla eve geldim baktım karım ölmüş.Aşçıda ben ...

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen deli

1. Alt 04-24-2008, 23:10 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Yağmurlu bir havada bir karı koca tartışır. Adam karısını öldürür. Polisi arar. olayı sadece aşçı görmüştür. Polis ama sorar nasıl oldu? Adam ben arabamla eve geldim baktım karım ölmüş.Aşçıda ben bişey görmedim demiş yemek yapıyordum. Sonra polis tam çıkarken anahtarı arabanın altına düşürmüş. Eğilip almış ve adama sensin suçlu demişim. Nerden anlamış?

2. Alt 04-24-2008, 23:27 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Asci ben bisey görmedim yemek yapiyordum demesi ile sanki suclu bir taraf varmis gibi oldu veyada
    Alıntı:
    Sonra polis tam çıkarken anahtarı arabanın altına düşürmüş

Polis nerden cikarken anahtari arabanin altina düsürmüs sanirim arabadan cikarken asci nasil yemek yapiyor orada?

3. Alt 04-24-2008, 23:37 #3
    alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Asci ben bisey görmedim yemek yapiyordum demesi ile sanki suclu bir taraf varmis gibi oldu veyada

Polis nerden cikarken anahtari arabanin altina düsürmüs sanirim arabadan cikarken asci nasil yemek yapiyor orada?

Bilemedin ve polis de evden çıkıyormuş.

4. Alt 04-25-2008, 18:12 #4
    deli Mesajlar: 91
    eğildiğinde arabanın altının kuru olduğunu görür ve der araba yerinden hareket etmemiş yani ''Adam ben arabamla eve geldim baktım karım ölmüş'' diyen kocası yalan söylüyor böylece kadını kimin öldürdüğünü anlar kocası!

safinaz ve boyraz bunu beğendiler.
  5. Alt 04-25-2008, 19:55 #5
    deli´isimli üyeden Alıntı
    eğildiğinde arabanın altının kuru olduğunu görür ve der araba yerinden hareket etmemiş yani ''Adam ben arabamla eve geldim baktım karım ölmüş'' diyen kocası yalan söylüyor böylece kadını kimin öldürdüğünü anlar kocası!

Sizde doğru anlamışsınız,tebrikler

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.