Sakın ha!yapmayın.

Bir gün kozada ,küçük bir delik belirdi;Bır adam oturup kelebeğin saatlerce ,bedenını bu küçük delikten çıkarmak için hatcadığı çabayı izledi. Böylece adam ,kelebeğe yardım etmeğe karar verdi.Eline makas alıp,kozadaki deliği ...

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen kalbi kardelen
  • 2 gönderen {{şura}}

1. Alt 07-21-2009, 20:06 #1
    kalbi kardelen Mesajlar: 130
    Bir gün kozada ,küçük bir delik belirdi;Bır adam oturup kelebeğin saatlerce ,bedenını bu küçük delikten çıkarmak için hatcadığı çabayı izledi.
    Böylece adam ,kelebeğe yardım etmeğe karar verdi.Eline makas alıp,kozadaki deliği büyütmeye başladı.

Bunun üzerine kelebek kolaycadışarı çıkıverdi.

Fakat bedenı kuru ve küçücük,kanatları buruş buruştu.
    Ama bunlardan hiç biri olmadı!
    Kelebek hayatının geri kalanını kurumuş bır beden ve buruşmuş kanatlarıyla yerde sürünerek geçirdi.

Ne kadar ıstesede asla uçamadı.

Bazan yaşamda tam olarak ihtiyaç duyduğumuz şey çabadır.Eğer O, yaşamda herhangi bir çaba olmadan ilerlememize izin vermeseydi o zaman bır anlamda sakat kalırdık.Asla uçamazdık.

Güçlü olmak istedim,ve benı güçlendirmek içn ,zorluklar yolladı.
    Bilgelik istedim,çözmem içn sorunlar yolladı.
    Cesaret istedim,üstesinden gelmem gereken sorunlar yolladı.

sevgi istedim...
    Yardımcı olmam içn ,sorunlu insanlar yolladı.

iyilik istedim,
    fırsatlar yolladı.

"İstediğim hiçbirşeyi elde edemedim,ama ihtiyaç duyduğum herşeyı elde ettım,

Yaşamınız korkusuzca yaşayın.zorlukların tümüne gögüs gerin.Ve onların üstesinden gelebıleceğinizi açıkça gösterin.

Bu mesajı dostlarınıza yollayın,evlatlarınıza okutun, ve onlara ne kadar değer verdığinizi açıkça gösterın.

Bunu arkadaş olarak kabul ettığiniz herkese gönderin,Eğer bu mesaj döüp size geri gelirse arkadaş çemberinizin ne kadar doğru ınsanlardan oluştuğundan emin olabılırsınız.

ALINTIDIR.

Gündemde kahkahalar yaratan,edepsız bır mızah.

{{?ura}} bunu beğendi.
  2. Alt 07-21-2009, 20:23 #2
    {{şura}} Mesajlar: 697
    Güçlü olmak istedim,ve benı güçlendirmek içn ,zorluklar yolladı.
    Bilgelik istedim,çözmem içn sorunlar yolladı.
    Cesaret istedim,üstesinden gelmem gereken sorunlar yolladı.

sevgi istedim...
    Yardımcı olmam içn ,sorunlu insanlar yolladı.

iyilik istedim,
    fırsatlar yolladı.

"İstediğim hiçbirşeyi elde edemedim,ama ihtiyaç duyduğum herşeyı elde ettım,

Yaşamınız korkusuzca yaşayın.zorlukların tümüne gögüs gerin.Ve onların üstesinden gelebıleceğinizi açıkça gösterin.

Bu mesajı dostlarınıza yollayın,evlatlarınıza okutun, ve onlara ne kadar değer verdığinizi açıkça gösterın.

Bunu arkadaş olarak kabul ettığiniz herkese gönderin,Eğer bu mesaj döüp size geri gelirse arkadaş çemberinizin ne kadar doğru ınsanlardan oluştuğundan emin olabılırsınız.

eyvallah çok doğru bir söz...

emeğine sağlık....

3rd eng ve kalbi kardelen bunu beğendiler.
  3. Alt 07-21-2009, 21:40 #3
    teşekür ederim ancak ,mızahı yakalayamamışsın,şura'cım.

4. Alt 07-21-2009, 22:05 #4
    {{şura}} Mesajlar: 697
    olabilir işte benimde mizah anlayışım bu kadar...
    tşkler....

5. Alt 07-22-2009, 12:38 #5
    {{şura}}´isimli üyeden Alıntı
    olabilir işte benimde mizah anlayışım bu kadar...
    tşkler....

ilk paragrafı neden atladın?orada bırşey bulamadın mı?

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.