BENIMLE EVLENIR MISIN?!..
sylvester stallone'nin oynadigi rocky filminin ilkinde rocky'nin
adrian'a evlilik teklif ettigi soru bicimi:
- onumuzdeki 50 yil icin bi planin var mi?
-----------------------------------------
*.- çocuğumun anası olmanı istiyorum...
*.- kardeşimin karısının eltisi olmanı istiyorum
*.- kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, mütehatin, kuyumcunun, terzinin, düğün salonunu ve çalışanlarının ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmekte bana yardımcı olmanı istiyorum...
*.- topluma ayak uydurup dışlanmamak adına hukuki bir dizi işlemin ardından aynı evi medeni kanun hükümlerince paylaşmak istiyorum sen ile...
*.-ben olsaydın ve sana evlenme teklif etseydin kabul edermiydim?
*.- ayni cati altinda bi ton sene gecirip birbirimizi bikarcasina tanidiktan sonra yaptigimiz cocuklar yuzunden bi turlu ayrilamayip her gun kavga edip edip hem komsularin hem kendimizin asabini bozup sonra olay kirilma noktasina gelince birbirimizi parcalayip avukatlara bi ton para dokup tek celsede bosanma denemelerinde bulunmanin zamani gelmis midir sence?
*.- bardağında ne var?
- a aaa garson yüzük düşürmüş, hey bi dakka bakar mısınız? yüzüğünüz buraya düşmüş.
- hanfendi, beyfendi evlenme teklif ediyor olmasın??
alıntı
sylvester stallone'nin oynadigi rocky filminin ilkinde rocky'nin
adrian'a evlilik teklif ettigi soru bicimi:
- onumuzdeki 50 yil icin bi planin var mi?
*.- çocuğumun anası olmanı istiyorum...
*.- kardeşimin karısının eltisi olmanı istiyorum
*.- kendi çapımda işlem hacmi yaratarak mobilyacının, emlakçının, mütehatin, kuyumcunun, terzinin, düğün salonunu ve çalışanlarının ekonomik çarkın içinde varlığını devam ettirmekte bana yardımcı olmanı istiyorum...
*.- topluma ayak uydurup dışlanmamak adına hukuki bir dizi işlemin ardından aynı evi medeni kanun hükümlerince paylaşmak istiyorum sen ile...
*.-ben olsaydın ve sana evlenme teklif etseydin kabul edermiydim?
*.- ayni cati altinda bi ton sene gecirip birbirimizi bikarcasina tanidiktan sonra yaptigimiz cocuklar yuzunden bi turlu ayrilamayip her gun kavga edip edip hem komsularin hem kendimizin asabini bozup sonra olay kirilma noktasina gelince birbirimizi parcalayip avukatlara bi ton para dokup tek celsede bosanma denemelerinde bulunmanin zamani gelmis midir sence?
*.- bardağında ne var?
- a aaa garson yüzük düşürmüş, hey bi dakka bakar mısınız? yüzüğünüz buraya düşmüş.
- hanfendi, beyfendi evlenme teklif ediyor olmasın??
alıntı