Yürekten olanlar okusun

selamun aleykum ey mümin kardeşlerim ZULME karşı dik durmak için ZİLLETTEN kurtulmak için hiç olmazsa bağışlanırız ümidi için konsolosluğa davete gel.Bir söz ol,bir yumruk ol,hiç olmazsan YANIMIZDA GÖRÜNTÜ OL selam ...

Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen emirahmedyasin
  • 1 gönderen kipchak

1. Alt 01-17-2009, 20:37 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    selamun aleykum
    ey mümin kardeşlerim
    ZULME karşı dik durmak için ZİLLETTEN kurtulmak için hiç olmazsa bağışlanırız ümidi için konsolosluğa davete gel.Bir söz ol,bir yumruk ol,hiç olmazsan YANIMIZDA GÖRÜNTÜ OL
    selam ve dua hakiki iman etmişlerin üzerine olsun

Henna ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  2. Alt 01-17-2009, 20:51 #2
    uyan ÜMMETİ MUHAMMED uyan

3. Alt 01-18-2009, 00:21 #3
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    konsolosluğun önünde bir eylemmi var? varsa nerede? ne zaman?
    daha açıklayıcı bir şekilde tam olarak bilgi verirseniz eminim uyanacaklardır...

Henna bunu beğendi.
  4. Alt 01-19-2009, 19:53 #4
    •●FühreR●•´isimli üyeden Alıntı
    konsolosluğun önünde bir eylemmi var? varsa nerede? ne zaman?
    daha açıklayıcı bir şekilde tam olarak bilgi verirseniz eminim uyanacaklardır...

selamun aleykum azizim
    türkiyedekiler konsolosluğun yerini bilirler (levent)
    ikincisi bir ülkenin başkentinde bir büyük elçilik diğer büyük ilinde bir konsolosluğu olur eğer sonradan her ile bir konsolosluk açmamışlar ise.heleki İSRAİL
    Saat meselesi akşam dedik zaten biraz haberleri takip ettiler ise orada 24 saat bekleyen kardeşlerimiz var yani bir süreklilik.
    BİR DE YAZMIYACAKTIM AMA YAZAYIM:O akşam ben her çağrı mesajını yazdığımda ALPTRAUM kardeşim otomatik mesajları ayarlamış kafirun,felak,nas,... diye uzanan sure isimleri ile benim mesajım ekranda çıktığı anda en sonlara hatta arka sayfaya taşıyordu onu da vicdanına havale ediyorum.
    SELAM ve DUA hakiki iman etmişlerin üzerine olsun.

Konu emirahmedyasin tarafından (01-19-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.