gercek freddy yakalandi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 05-05-2008 (23:51)   Son Mesaj: 05-07-2008 (18:57)    Cevap: 2    Gösterim: 1255  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen serkaan001

05-05-2008

gercek freddy yakalandi

Freddy Krueger hayranı adam elde yaptığı Freddy eldiveniyle uykudaki arkadaşını öldürdü.

İçiniz rahat olsun 37 yaşındaki Jason Moore Leicester'ın kraliyet mahkemesi tarafından ömür boyu hapse mahkûm edildi.

Kararda "Elm Sokağı Kâbusu filmindeki Freddy Krueger figürüyle takıntılısınız. Etkilendiğiniz bu figürün eldiveninin benzerini yaparak birini öldürdünüz. Seçtiğiniz kurban arkadaşınızdı ve uyuyordu dolayısıyla bu saldırıyı hiç beklemiyordu. Mahkemenin kararı ömür boyu hapis cezasıdır" denildi.

gercek freddy yakalandi

gercek freddy yakalandi Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  05-06-2008, 00:34

Arkadaşım Filmden Etkinlendin Eldiven Yaptın Tamam Da Insan Arkadaşını öldürür Mü Yahu. örümcek Adama özen Süpermene özen Ninja Kaplumbağaya özen... Yeterki Insanlık Için Yararlı şeyler Olsun,insanlara Yardım Et.
    yabanGülü bunu beğendi.
    serkaan001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) serkaan001

Permalink - Mesaj no 2  05-07-2008, 18:57

serkaan001´isimli üyeden Alıntı
    Arkadaşım Filmden Etkinlendin Eldiven Yaptın Tamam Da Insan Arkadaşını öldürür Mü Yahu. örümcek Adama özen Süpermene özen Ninja Kaplumbağaya özen... Yeterki Insanlık Için Yararlı şeyler Olsun,insanlara Yardım Et.

aynen katiliyorum ve hatta bizim fredi resimli yöneticimize özen dimi yani
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü