Peygambere Hakaret Eden Winter Görev Yapamayacak   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 02-20-2008 (23:14)   Son Mesaj: 02-20-2008 (23:17)    Cevap: 1    Gösterim: 1128  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen yabanGülü
  • 1 gönderen alptraum

02-20-2008

Peygambere Hakaret Eden Winter Görev Yapamayacak

Peygambere Çirkin hakaretler ederek gündeme gelen FPÖ‘lü politikacıya kötü haber . Susanne Winter, peygambere yaptığı hakaretten ötürü halen soruşturma sürdüğü için belediyede göreve başlayamayacak.

Birinci sıradan FPÖ adayı olarak belediyeye girmeyi başaran Winter' bu karar kesinleşirse hapis cezası alacak ve FPÖ yerine başka bir temsilci gönderecek

Graz belediye yetkilisi Martin Haidvogel, Graz'ın eyaletinin kanunlarını dile getirerek,. Susanne Winter ile ilgili soruşturma sürüyor, yemin törenine katılabilir ama görevini hemen teslim alamaz dedi.

Savcılık aynı zamanda, , Winter’in sadece peygambere hakaretten değil, ayrıca bir okulda yaptığı bir konuşmada, açık olarak söyleyemeyeceğim şekilde konuşmaları var onlarıda göz önünde bulunduruyor ve araştırmayı devam ettiriyoruz.

Savcılık, Susanne Winter’in yaptığı açıklamalardan sonra hayatının tehlike altında olduğunu düşünerek, özel korumalar tarafından korunduğunu ve bu korumanın günlük 3 bin euro civarında devlete maliyeti olduğunu ve şimdiye kadarda toplamda 90 bin euro olduğunu belirtti.

alptraum bunu beğendi.

Peygambere Hakaret Eden Winter Görev Yapamayacak Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  02-20-2008, 23:17

Hadi bakalim ne olacak ben birsey olmayacak gibi düsündüm ama olursada adalet yerini buldu diyebilirim

yüzde 20 lik Kisim fpö yü destekliyor ve bir cogunluk daha varki oy kullanmiyor neci oldugu belli degil yani bu ne kadar insan haklarinin olabileceginin göstergesi.Hos ben daha kerndime karsi aalenen bir olay yasamadim ama yasayanlar var
    yabanGülü bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum