[flash]http://www.yeryuzudoktorlari.org/images/stories/anasayfaresim/gazzevideo.swf[/flash]
el-cezire tv nundan yeryüzü doktorları haberi...
Arkadaşlar,kendilerini Yeryüzünün doktorları olarak isimlendiren bu kardeşlerimizden Dr. MehmetGülüoğlu nun katıldığı toplantıda idim bugün...kendisi filistinden yeni geldi...onun dilinden izlenimlerini anlatamıyacağım ..çekim yapmadım.çok şey var anlatılcak ama bunlar tahminlerimizin sınırların dolaşan cümleler ...ayrıca bu esnada iki sınıflık bir bayan grubu 50bin ytl yardım toplayıp teslim etti,171 adet hatmi şerif duasına amin dedik,bilgiler dualar...gözyaşları,gayretler...iHH nın yetim himayesi ve kardeş aile çalışmalarına iştirak edildi...hemen hemen heryerde hergün kermeslere katılıyorz insanlar.Dr.Mehmet G. da,oradan buraya bakışı anlatıyor,islam tarihi ve islam coğrafyası islam devletlerinin son durumu ve herbirimizin ne kadar mühim roller üstlendiğimizi...Rabbim Razı olsun..Rabbim Tüm mazlum kardeşlerimizn yardımcısı olsun,bizlerede şuur ihsan etsin..siyonistleri kendi tuzaklarına düşürüp kahretsin..amin el-cezire tv nundan yeryüzü doktorları haberi...
size YeryüZü doktorlarının hizmetlerini kısaca sunayım.sitelerine bakmanızı istirham ederim.
GAZZE'YE İLAÇ VE TIBBİ MALZEME
Yeryüzü Doktorları, Derneği 29 Aralık tarihinden bu yana Gazze için yürüttüğü Tıbbi çalışmalar çerçevesinde Türkiye’li sivil toplum kuruluşları ile birlikte hazırladığı iki TIR dolusu ilaç, medikal malzeme ve radyoloji, laboratuar ve yoğun bakım üniteleri için talep edilen medikal ekipmanı bölgeye sevketti. Yeryüzü Doktorları, Gazze’de insani durumun ağırlaşması ve sağlık sisteminin felç olması nedeni ile çalışmalarını hasta sevki için ambulans temini, ilaç ve medikal malzeme temini ve yaralıların Türkiye’ye getirilerek tedavisi üzerinde yoğunlaştırarak devam ediyo
YYD GAZZE İÇİN AYAKTA
İsrail’in Cumartesi günüden bu yana vurduğu Gazze’ye tıbbi yardım amacı ile harekete geçen Yeryüzü Doktorları, Mısır’ın El-Ariş şehri Refah sınırında çalışmalarını sürdürüyor. Gazze dışına sevk edilen hastalardan ağır olanlarının Türkiye’ye getirilerek tedavisi ve Gazze’ye acil ilaç ve tıbbi malzeme sevki üzerinde çalışan ve iki hekimden oluşan tıbbi görev ekibimiz bu hafta içerisinde partner kuruluşlarla işbirliği yaparak bölgeye ilaç ve tıbbi malzeme ulaştırmaya çalışıyor. Yardımın yarısını kendisine iletilen kaynaklarla karşılayan Yeryüzü Doktorları bölgedeki insani durumun iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.
Muhakkak Bakmanızı Tavsiye ederim...
YERYÜZÜ DOKTORLARI - ANASAYFA