![]() |
Avusturya (Viyana) Ögrenci vizesi basvuru formu ve istenilen belgeler Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Avusturya da ögrenci iseniz ve vizenizi uzatmak istiyorsaniz gerekli belgeleri buraya yazacagim ve örnek bir tane pdf te ek te basvuru formunu göreceksiniz. Bu basvuru formunu sadece örnek olarak inceleyin. ASLI olan magistratta olan belgeyi doldurup teslim edin. Ayrica Ögrenci vizesi islemlerinde ögrencinin bakiyesinde gösterme mecburiyeti oldugu para miktari sürekli degismektedir. Bu para konusunda en güncel bilgi olarak yakininizdaki magistrata giderek ögrenmeniz daha iyi olur. Avusturya ögrenci vizesini uzatmak icin gerekli belgeler • Pasaport orijinali + (1+2+3+4+5 sayfalar) • Vizenizin arkali önlü fotokopisi • Bestätigung der Meldung orijinali (Ikametgah)+ (fotokopi) • Yurt kontratı ya da Ev + (fotokopi) • Vesikalık (1 adet ve gecen seneki vizenizde bulunan resim olmaz) • Kursbestätigung Orijinali (Kursun verdigi tasdik ve fotokopisi- Eger kursu bitirdiyseniz ve vize aldiysaniz sonralarda göstermenize gerek yok) • Studienbestätigung (Ögrenci Belgesi ve fotokopisi) • Studienblatt + fotokopisi Sammelzeugnis ( Kursu gectiginizde verilen belge ya da Okul karneniz ve bu karne de dikkat edilen 8 saatlik ders verip vermediginiz) • Öğrenci kimliği+fotokopisi • Okul kabul belgesi (Zulassungsbescheid - 1 kere verdiyseniz her vize basvurusunda götürmenize gerek yok) • WGKK Anmeldung (e-card sigorta) (yesil kartin kopisi) + aktuel tasdik (Versicherungsdatenauszug) ve fotokopisi • 9100,- hesap cüzdani (hesap ciktisi-Kontoauszug) [7.100 EUR 24 yasina kadar olan ögrenciler icin yeterli) • Başvuru formu Kafaniza takilan bir soru olursa bu konu altinda sormanizi siddetle tavsiye ederim. |
--->: Avusturya (Viyana) Ögrenci vizesi basvuru formu ve istenilen belgeler slm benim bi kac sorum var bu konuda 1 basvuruken pasaport süresi en az ne kadar olmali 2 ben fh technikum wien de okuyorum gecen sene geldim avusturyaya vizem gec ciktigi icin döneme yetisemedim ve o yuzden okulu Karenziert yani dondurdum bu senede 1.semesterdan dersin birinden kaldim ve fh nin sisteminde 1 dersi gecemedinmmi 2 semestere gecemiyosun yani senye tekrar yapmak zorundayim ve simdi benim vizemde problem cikarmi cvblarinizi bekliyorum cok tessekkür ederim |
--->: Avusturya (Viyana) Ögrenci vizesi basvuru formu ve istenilen belgeler 1- 1 Yillik vize alinabildiginden 1 yil olmasi gerekiyor. 2 - Yeni oldugunuz icin cok bir problem cikmayabilir. Fakat size tavsiyem bir A4 kagidina OKUL durumunuzu not düsmeniz ve onu da belgeler arasinda vermeniz. Neden 8 saatlik ders veremediginizi felan v.s. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
→ Avusturya (Viyana) Ögrenci vizesi basvuru formu ve istenilen belgeler Merhaba, ben ''bares'' adlı arkadaşımızın durumunu merak ediyorum, vizesini alabilmişmi, bende geçen sene kağıt imzaladım ve bu sene kredi yetiştiremedim. Bu dönem aldığım dersler şubat ayında düşecek karneme, ancak benim vizem 9aralıktan önce yenilenecek. Zor durumdayım, bana yardımcı olabilecek önerileri olanlar yazarsa çok sevinirim. |
Alıntı:
|
İmza attığınız formun adı ne tam olarak? Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:25 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük