![]() |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Alıntı:
|
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Slm arkadaslar ben ferhat daglari deller 21.04.2011 almanca dil sinavim var cok heyacan var ama bende sizce girenler bana bilgi versinler daha zamanim varken lutfen aarkadaslar nasil olacak bu o kadar zormu almanca dili ya neyse kİb <<<zagros gerİlla>>> |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular arkadaşlar bende mayısın 11 de sınava gırecegım.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah kazanıcaz.sınava gıren arkadaslar varsa eger bılgı verırlerse sevınırım...saygılarımla |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular ben derslere yeni basladım dualarınızı bekliyorum allah hepinizden razı olsun allah hakımızada hayırlısını nasip eylersin inşallah |
:D tebrikler |
→ a1 almanca sinavina yakin sorular slm arkadaşlar ben sınava 3 kere girdim geçemedim 54_56_57 aldım eylül 5 de yine girecem nasıl yaparım bilmiytom |
→ a1 almanca sinavina yakin sorular bu ayın 28 ne sınavım var ne yaparsam |
Selamlar ben ikinci kurdayim sınava giricem ama treddutteim ve cok geriyorum artık kendimi moralim bozuluyor ayın 8kizinde konsoloslukta randevum ve nasıl soruyla karsı karşıya gelicem bilmiyorum off Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir |
→ a1 almanca sinavina yakin sorular Sınavlar çok zor değil heycan yapılmadığı sürece |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:40 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük