![]() |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular cuma gunu sinava giriyorum ankarada bastan cok heyecanliydim ama simdi degilim okadar cok Rabbim hepimize yardimci olsun insallah dualarinizi bekliyorum... |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Alıntı:
|
|
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Mein assistent ob gott |
|
|
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Amin çok sağol. Ne demek bir yararım dokunduysa arkadşlara ne mutlu bana :) |
Ancak uyarmak isterim ki, elçilik görevlileri vize başvurusu esnasında yüksek puan alanları biraz daha fazla sıkıştırıyor, birkaç Almanca soru soruyor, hatta bazılarına yazılı sorular da sorabiliyorlar. Bilginiz olsun Bu arada, vize işlemleriniz için güveneceğiniz bir Tercüme bürosuna ihtiyacınız varsa, yardıma hazırım Saygılarımla Kültür Tercüme Karanfil sokak no: 36/6 (Alman Kültür Merkezinin hemen arkası) Kızılay / ANKARA E-Mail: kulturtercume@yahoo.com.tr Tel: 312 417 69 75 Home Page |
isimleri (yani Artikeli olan kelimeleri) olumsuzlamak için "kein" kullanmalısınız. |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Yabangülü merhaba, size bir sorum olacak. Avusturya'da yaşadığınıza göre, Aile Birleşimi için dil şartı getirileceğini de duymuşsunuzdur. Bu konuda malumatınız var mı? Temmuzda çıkacak deniyor, acaba ne derece doğru? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük