![]() |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular Alıntı:
ben sinava girmedim avusturyada yasiyorum ve göcmenlere almanca ögretiyorum. yani bir nevi almanca ögretmeniyim. simdi türkiyedeki sinavlar nelerden olusuyor bilmiyorum. eger eksik oldugun bir konu varsa tabiki seve seve anlatirim allah yardimcin olsun |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular 10 aralikta Ankarada bende sinava gircem kendime cok güveniyorum ama yinede bi heycan ve korku var.arkadaslar sinava girenler lütfen ayrintili bi sekilde yazsinlar sinavin icerigini.sinava gireyim bende sizlere bilgi vericem´.Allah hepimizin yardimcisi olsun ... |
|
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular arkadaşlar nicht ile keini nasıl ayırıcam lütfen yardımcı olun |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular a1 |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular ARKADASLAR 20 aralıkta sınavım war gıren arkadaslar weya fazla bılgısı olanlar paylasabılırmı lutfen.... |
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular bu ayin 10unda sinava gircem Ankarada heyecan yapiyorum ben cok ya insallah kazanirim bu sinavi Allah hepimizin yardimcisi olsun... |
|
--->: a1 almanca sinavina yakin sorular bende aralıkta girecem sınava inşallah geçerm yanlız ben 1,5 aylık calışmyala giriyorum ama kendimede güveniorm umarımm herkezz kazanır. |
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük