MALZEMELER
1 lt süt
1su bardağı un
1 paket margarin
1 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kakolu büsküvi
YAPILIŞI
tencereye margarini koyun erisin eriyince içine 1 bardak unu ilave edin ve topoklanmaması için karıştırın devamlı
sonra sütü ardından da şekeri ilave edin iyice koyulaşana kadar kaynatın kaynayınca içine vanilya yı katın sonra tencerede bi müddet soğumaya bırakın
ardından büsküvileri ister elinizle isterseniz mutfak robotun da küçük küçük parçalar haline getirin bir tepsinin içine alaminyum folyo serin üstüne kırmış olduğumuz büsküvileri kıyıların da az bi boşluk kalacak şekil dağıtın sonra büsküvilerin üstünü kapatacak bi şekil de muhallebiyi dökün ve gene soğumaya bırakın
iyice soğuduktan sonra folyonun uzun tarafından içe doğru kapatın daha sonra öbür tarafından da kapatarak buzdlabına koyun biraz dinlendikten sonra yiyebilirsiniz
AFİYET OLSUN
NOT.muhallebiyi tencere de soğumaya bıraktığınız da ara sıra karıştırın kaymaklanmasın rulonu arasına isteğe göre muz da koyabilirsiniz