Malzeme :

* Hamuru için:
o 1 su b. mısır
o 1 su b.aşurelik buğday
o tavuk suyu
Terbiyesi için:
o 1 su b. yoğurt
o 2 yumurta
o 1 çorba k. un
* üzeri için:
1 kase tavuk eti
tuz,nane
sıvıyağ,tereyağı


Hazırlanışı :

Daha önceden hazırladığınız tavuk suyunun içine mısırları ilave edip pişmeye bırakın. Mısırlar pişince haşlanmış buğdayları ilave edin. Bu arada yoğurt,yumurta sarısı ve un ile terbiye hazırlayın. Soğuk su ilave ederek kıvamını ayarlayın. Kaynayan çorbaya ilave edin.

Daha sonra didiklenmiş bir kase tavuk etini de çorbanıza ekleyin. Başka bir tavada tereyağında taze veya kuru naneyi soteleyerek sos hazırlayın. çorbanızın tuzunu ayarlayıp servis kasesine alın. En son sosu üzerine gezdirin.