Malzeme :



o 125 gr.kuşbaşı et
o 1 soğan
o 1 çorba k.tereyağ
*
*

1 su b.et suyu
o tuz
o 1-2 yaprak lahana
o 1 pırasa
o 1 kereviz
o 1 havuç
o 1 çorab k.erişte
o 1 çorba k.bulgur
o karabiber


Hazırlanışı :

Çorba için ilk olarak kuşbaşı doğranmış et tencereye alınır.üzerine yemeklik doğranmış soğanlar ve salça eklenerek sotelenir.diğer taraftan kereviz soyularak suda bekletilir.havuçlar küp küp doğranarak eklenir.lahana da doğranarak ilave edilir.

pırasaların da yeşil kısmı doğranarak ilave edilir.kerevizler de doğranarak en son olarak ilave edilir.pişmesine yakın erişte ve bulgur eklenerek pişirilir.üzerinde doğranmış maydanozla servis yapılabilir.