![]() |
Baklalı Enginar Çorbası Malzeme : * 3 enginar * 1 su b. bakla * 1 tutam dereotu * 1 soğan * 2 çorba k. pirinç * sıvıyağ * tuz, karabiber * etsuyu Hazırlanışı : Tencereye küp kesilmiş enginarı alın ve yağda kavurun. Soğanı ekleyin. Üzerine 2 çorba k.pirinci ilave edin. Üzerine 1 su b.etsuyu ve biraz sıcak su ekleyin. Daha sonra tencereye 1 su bardağı baklayı ekleyin. Enginarları püre haline getirin. Daha sonra üzerin eince kesilmiş dereotu ilave ederek enginar çorbasını servis edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:38 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük