![]() |
Pancar Herlesi Malzeme : * 1 kase yarma * 1 kg. yoğurt * 3 çorba k. un * 1 yumurta * 1 tutam pancar yaprağı Sokoreci için: * 2 çorba k. tereyağı * 1 soğan Hazırlanışı : Tencereye haşlanmış buğdayları alın ve üzerine biraz su ekleyin. Daha sonra incecik doğranmış pancar veya pazı yapraklarını da ekleyip 5 dakika pişirin. Bu arada yoğurt,un ve yumurtayı çırpın.Üzerine biraz sıcak su ekleyerek tencereye ilave edin. Kıvamını ayarlayıp kaynatın. Sokereci için soğanı tereyağında iyice kızartın. Bu karışımı da çorbanın üzerine döküp karıştırın. Sıcak sıcak ikram edin. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:02 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük