* somon balığı kemiği
* 3 defne yaprağı
* 1 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 tatlı k.tane karabiber
* 1 kase mısır
* 8 mantar
* 2 çorba k.un
* su, tuz, karabiber
* zeytinyağı
Hazırlanışı :
Somon balığının kemiklerini ve başını tencereye alın. Üzerine tane karabiber,soğan, sarımsak, defne yaprağı,tuz ve sıcak su ilave ederek 10 dakika pişirin. Suyunu ayırın. Kalan etleri kemiklerinden ayırıp didikleyin. Diğer tarafta tencerey biraz
sıvıyağ alıp unu kavurun.Üzerine önce soğuk su sonra da balık suyunu ekleyin.Tane mısır,ince doğranmış mantar ekleyip kaynatın. Balık parçaların dahil edip tuzunu ve kıvamını ayarlayın.Çorbamızı servis ederken ince doğranmış dereotu serperek sıcak ikram ediyoruz.