Malzemeler :

* 500 gr. balkabağı
* 2 çorba k. un
* 1 su b. krema
* muskat
* sıvıyağ
* su




Hazırlanışı :

500 gr.balkabağını küp olarak kesin.Tencereye bal kabaklarını alın.Üzerine sıcak su ekleyip bal kabağını pişirin.Başka bir tencerde sıvıyağı alın.Üzerine 2 çorba kaşığı unu ilave edin.Unun üzerine ilk önce soğuk ilave edip kıvamı açın.Daha sonra pişen balkabağını tencereye ilave edin.Blendır dan geçirin ve püre kıvamıona geitirin.Çorbanın üzerine sıcak su ilave edip kıvamı bağlayın.

Kıvam bağlandıktan sonra 1 su bardağını yarısında fazlası kremayı çorbaya ekleyin.En son olarak çorbanın üzerine muskat rendesi ilave edin.Pişen çorbayı servis tabağına alın.Üzerine kalan kremayı ilave edip sıcak olarak servis edin.