Malzemeler :

* 300 gr. işkembe çorbası

Terbiyesi için:

* 4 çorba k. un
* 4 çorba k. yoğurt
* 1 limon
* su, tuz



Üzeri için:

* 2 diş sarımsak
* sirke

Hazırlanışı :

Önceden işkembeleri haşlayın.Haşlanan işkembeleri küp olarak kesin.Tencereye haşlanan işkembe suyunu alın.Üzerine küp kesilmiş olan işkembeleri ilave edin.Terbiesi için karıştırma kabına yoğurt,limon suyunu ,4 çorba kaşığı un önce soğuk su daha sonra sıcak silave edin ve karıştırın.

Tencereye işkembenin üzerine terbiyeyi ilave edin ve çorbayı pişirmeye devam edin.Çorbayıservis tabağına ilave edin.Üzerine sirke , sarımsak ve pulbiebr ilave edin.Daha sonra işkembe çorbasını servis edin.