* 1 haşlanmış tavuk göğsü
* 1 s u b.haşlanmış buğday
* Tavuk suyu
Terbiyesi için:
* 1 kase yoğurt
* 4 çorba k.un
* 1 yumurta sarısı
* 1 çorba k. tereyağı
* Tuz
* Toz kırmızı biber
Hazırlanışı :
Tavuğu haşlayın. Haşladığınız tavuk suyunu biraz da normal su ile karıştırarak tencereye alarak kaynatın. Daha sonra üzerine didiklenmiş tavuk etini ve haşlanmış buğdayı ekleyin. Daha sonra terbiyesi için karıştırma kabına yoğurt, un, yumurta sarısını alarak çırpın. Üzerine önce soğuk su sonra sıcak su ekleyerek çırpın. Kaynayan çorbaya ekleyerek kaynatın.
Üzeri için ise ince doğranmış kereviz yaprağını tereyağında kavurarak ekleyin.