Malzemeler :

* 1 demet karalahana
* 1 su b. haşlanmış barbunya
* 3 çorba k. mısır yarması
* 3 çorba k. mısır unu
* 1 soğan
* 1 çorba k. tereyağı
* Mısır özü yağı
* 2 diş sarımsak
* 1 tatlı k. domates salçası
* 1 tatlı k. biber salçası
* Tuz, pul biber




Hazırlanışı :

1 demet karalahanayı kesin.Tencereye sıcak suyu alın.Üzerine karalahanayı ilave edin ve haşlayın.Tencereye soğanı ve sarımsağı ilave edin ve kavurun. kavurun .Üzerine domates salçası ve biber salçası ilave edin ve kavurmaya devam edin.

Daha sonra üzerine haşlanmış barbunya ve mısır yarması ilave edin.Haşlanan karalahanayı ilave edin.Daha sonra mısır unu soğuk su ile açın ve tencereye mısır unun ilave edin.Daha sonra tencereye sıcak su ilave ein ve çorbayı pişirin.