* 1 lahana
* 250 gr.kıyma
* 50 gr.pastırma
* 2 soğan
* 2 diş sarımsak
* 1 tutam maydanoz
* 1 çorba k.biber salçası
* 1 çorba k.domates salçası
* sıvıyağ
* tuz, karabiber
Sosu için:
* 1 su b.süt
* 2 yumurta
Üzeri için:
* kaşar peynir rendesi
Hazırlanışı :
1 adet lahana yapraklarını ayırın.Laha yapraklarını ilk önce sıcak suya alıp yumuşamasını sağlayın.Daha sonra soğuk suya batırın. İç harcı için soğanları yemeklik kesin.Tavaya soğanları alıp soğanları kavurun.Daha sonra üzerine 250 gr. kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin.Pastırmayı küp olarak kesin.Tavaya pastırmaları ilave edip kavurmaya devam edin. Daha sonra üzerine salçaları ilave edip karıştırın.Ocaktan iç harcı alın. İç harcın içine ince kıyılmış olan maydanozu ilave edip karıştırın sosu için bir kapta 1 su bardağı süt ile 2 adet yumurtayı kırın. Fırın kabına lahan yaprakları yaprak yaprak dizin.Aralarına sostan dökün.Lahanaların yarısına geldiğinde kıymalı iç harçtan ilave edin.Üzerine kaşar peynir rendesi ilave edin.Tekrar lahana yaprakları ilave edin. Üzerine sostan dökün.Üzerine kalar peynir rendesi ilave edip önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.