* 2 elma
* 1 su b.kuru üzüm
* 1 avuç fındık
* 1 avuç ceviz
* 3 kuru incir
* 1 yumurta
* 8 adet milföy
Hazırlanışı :
Elmaların kabuklarını soyup içini çıkardıktan sonra incecik doğrayın. Elmaları tavaya alarak sotelemeye alın. Üzerine iri parçalanmış fındık, ceviz ve incirleri ekleyin. Biraz da limon kabuğu rendesi ekleyerek sotelemeye devam edin.
Kafes kısmını oluşturmak için milföylerden 4 tanesini uçları üst üste gelecek şekilde tepsiye yerleştirin. Daha sonra hamurların kenar kısmına şerit şeklinde yumurta sarısı sürün. Milföylerden kenarları için şerit kesin. Sürdüğünüz yumurtaların üzerine yerleştirin. Orta kısmına iç harcı dökün. Üzeri için de şeritler keserek üstüne yerleştirerek kafes şekli verin. Üzerine tekrar yumurta sarısı sürerek 175 derecede pişirin. Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.