* 3.5 su b.un
* 1 tatlı k.tuz
* 2 çorba k.zeytinyağı
* aldığı kadar peynir suyu
İç harcı için:
* 2 soğan
* 1 çorba k.salça
* 100 gr.kıyma
* 2 patlıcan
* 1 yumurta
* kaşar peyniri
* zeytinyağı
* tuz
* karabiber
Hazırlanışı :
Hamuru için karıştırma kabına unu alın. Üzerine tuzu ekleyerek karıştırın. Daha sonra ortasını açın üzerine 2 çorba k. zeytinyağı ve peynir suyu ekleyerek ortadan itibaren karıştırın. Eğer peynir suyu az ise biraz normal su eklenebilir.
Diğer tarafta iç harcı için soğanı zeytinyağında sotelemeye alın. Üzerine kıymayı da ekleyin. En son doğranmış patlıcanları da ekleyerek iyice kavurun.
Hazır hale gelen hamuru 3 bezeye ayırın. Tepsi büyüklüğünde açtıktan sonra üzerine zeytinyağı sürerek kısa bir süre bekletin. Daha sonra hamuru esneterek büyütün. Hazırlanan hamuru 4 e bölerek üzerine iç harçtan koyun. Paçanga böreği gibi sararak uç kısmı alta gelecek şekilde tepsiye dizin. Daha sonra üzerine bıçakla bir çizgi çekerek içinin görünmesini sağlıyoruz. 180 derecede yarı kıvamda pişince üzerine bir uzun ince dilim kaşar peyniri koyarak pişirin.