* 1 su b. süt
* 1 yumurta
* Yarım su b. sıvıyağ
* Alabildiği kadar un
* 1 tatlı k. tuz
İç harcı için:
* Yarım kg. kıyma
* 2 soğan
* Tuz, karabiber
Sürmek için:
* Tereyağı
* Sıvıyağ
Hazırlanışı :
Hamuru için karıştırma kabına yumurta, süt ve sıvıyağı alarak karıştırın. Daha sonra üzerine alabildiği kadar un ve tuz ekleyerek yoğurun. Hazırladığınız hamuru 15 bezeye ayırın. Bu bezeleri tatlı tabağı büyüklüğünde açın. İlk 2 tanesinin arasını yağlayacak şekilde 3’er bezeyi üst üste koyun. Böylelikle 5 ayrı beze elde edin. En üstteki bezeyi yağlamadan tepsi büyüklüğünde açın. Bu hamuru da yağladıktan sonra kete gibi her tarafından katlayarak dikdörtgen yapın. Bunu 4 kareye kesin.
Diğer tarafta iç harcını hazırlayın. Bunun için soğan ve kıymayı sıvıyağda kavurun. Tuzunu ve baharatını ayarlayarak yarı kıvamda pişirin.
Bezelerin içine iç harçtan koyarak rulo yapın. Üzerine tekrar yağ sürerek tepsiye dizin. 180 derecede pişirin.